Filtrează după
Preț
lei lei
Categorii
Contine nuante
În plus... Mai puțin
Termen de Livrare
Dimensiune
În plus... Mai puțin
Suport
Lavabilitate
Diluare
Adeziv recomandat
Material
În plus... Mai puțin
Disponibilitate
Adeziv
Lungime
Tip
Impachetare
Model
Aplicare
Latime
Gramaj
Suprafata de acoperire
Diametru
Acopera
Catalog
Filtru

Acasa

 • Tapetul este o opțiune populară pentru decorarea interioarelor, oferind o varietate de modele, texturi și culori care pot transforma rapid și ușor aspectul unei încăperi.

  Tapetul poate fi fabricat din diferite materiale, cum ar fi hârtie, vinil, material textil, fibră de sticlă sau chiar materiale naturale precum bambusul sau iuta. Aceste materiale pot oferi diverse caracteristici, cum ar fi rezistența la apă, lavabilitatea sau durabilitatea, în funcție de nevoile și preferințele individuale.

  Există o gamă largă de modele și stiluri disponibile în categoria tapetului. Acestea pot varia de la modele geometrice și abstracte, la modele florale, clasice sau moderne. Culorile și texturile pot varia, de la nuanțe discrete și pastelate, la culori vibrante și îndrăznețe.

  Tapetul poate fi utilizat într-o varietate de încăperi, cum ar fi living-uri, dormitoare, bucătării sau holuri, pentru a adăuga un element decorativ distinct și pentru a crea o atmosferă specifică în fiecare spațiu. De asemenea, tapetul poate fi aplicat pe întreaga suprafață a pereților sau utilizat pentru a crea accente și zone de focalizare în interior.

 • Un fototapet este o imagine sau o ilustrație imprimată pe material de tapet pentru a decora pereții unei încăperi. Această tehnică de decorare este o alternativă populară la vopsirea sau tapetarea tradițională și oferă o modalitate unică de a transforma rapid și ușor un spațiu.

  Fototapetele pot avea diverse modele și teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, flori, animale, abstracții artistice și multe altele. Acestea pot reda imagini realiste sau pot fi create într-un stil mai artistic, în funcție de preferințele individuale și de efectul dorit.

  Materialul folosit pentru fototapete este de obicei o combinație de hârtie și vinil, ceea ce le face rezistente la uzură și ușor de curățat. Fototapetele pot fi imprimate pe bucăți mari de material, care ulterior sunt tăiate în bucăți mai mici pentru a se potrivi dimensiunii peretelui. Ele pot fi, de asemenea, personalizate pentru a se potrivi mărimii și formei peretelui în cauză.

  Aplicarea unui fototapet implică pregătirea suprafeței peretelui, aplicarea adezivului pe spatele fototapetului și plasarea cu grijă a acestuia pe perete. Este important să se asigure o aplicare corectă, evitând formarea de bule de aer sau pliuri. De asemenea, fototapetele pot fi îndepărtate în mod relativ ușor, fără a deteriora suprafața peretelui.

  Un fototapet bine ales poate transforma complet aspectul unei încăperi, adăugând personalitate, culoare și profunzime. Indiferent dacă este folosit într-o locuință sau într-un spațiu comercial, fototapetul oferă o opțiune versatilă și impresionantă de decorare interioară.

 • Stickerele sunt mici obiecte adezive, de obicei realizate din hârtie, plastic sau alte materiale flexibile. Acestea sunt imprimate sau decupate în diverse forme și modele și pot fi utilizate pentru a decora diferite obiecte sau suprafețe.

  Stickerele pot avea diverse scopuri și utilizări. Ele pot fi utilizate în scopuri decorative, adăugând un element de culoare și design la diferite obiecte, cum ar fi telefoane mobile, laptopuri, mașini, biciclete, rame foto sau chiar peretele unei camere. De asemenea, pot fi folosite în scopuri practice, pentru a identifica și eticheta diverse obiecte sau pentru a transmite informații specifice, cum ar fi adrese sau instrucțiuni de utilizare.

  Un alt aspect interesant al stickerelelor este că pot fi personalizate. Acestea pot fi create cu texte sau imagini specifice, în funcție de preferințele sau cerințele individuale ale utilizatorului. De exemplu, pot fi realizate stickere personalizate pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau petreceri, cu numele cuplului sau data evenimentului.

  Stickerele pot fi fabricate în diferite dimensiuni și forme, de la mici și discrete, până la mai mari și mai opulente. Ele pot avea aderență permanentă sau temporară, ceea ce înseamnă că pot fi îndepărtate fără a lăsa urme sau pot fi utilizate pe termen lung.

 • Autocolantele sunt mici etichete sau decorațiuni adezive care pot fi aplicate pe diferite suprafețe pentru a le personaliza sau a le transforma într-un mod creativ. Ele sunt disponibile într-o varietate mare de dimensiuni, forme, culori și design-uri, ceea ce le face extrem de versatile și populare în diferite domenii.

  Autocolantele pot fi confecționate dintr-o gamă diversificată de materiale, inclusiv hârtie, plastic, vinil sau folie. Acestea pot avea un strat adeziv pe partea din spate, care permite aplicarea lor ușoară pe suprafețe netede, cum ar fi hârtie, sticlă, plastic, metal sau lemn.

  Aceste mici obiecte adezive pot fi utilizate în multe moduri diferite. Unele autocolante sunt utilizate în scopuri practice, cum ar fi etichetarea și marcarea obiectelor în diverse medii, precum birouri, depozite sau școli. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a adăuga informații suplimentare pe ambalaje sau pentru a indica instrucțiuni specifice.

  Pe de altă parte, autocolantele sunt folosite frecvent și în scopuri decorative. Ele pot fi aplicate pe telefoane mobile, laptopuri, mașini, biciclete sau orice alt obiect pentru a le personaliza și a le da un aspect unic. De asemenea, autocolantele sunt utilizate în mod obișnuit în industria publicitară, pentru a promova branduri, produse sau evenimente.

  Design-ul autocolantelor poate varia de la simple forme și simboluri, până la ilustrații complexe, desene animate sau texte creative. Ele pot fi realizate pe bază de comandă, permitând personalizarea completă a design-ului și a mesajului.

 • Textilele pentru casă sunt articole care adaugă confort, stil și funcționalitate în diferite camere ale locuinței tale. Acestea includ o varietate de produse, cum ar fi cearșafuri, lenjerii de pat, perne, pilote, perdele, draperii, fețe de masă, prosoape de bucătărie și multe altele. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, culori, modele și dimensiuni, pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor fiecărei persoane.

  Lenjeriile de pat sunt textile esențiale pentru dormitor. Acestea includ cearșafuri, față de pernă și față de pilotă. Ele pot fi realizate din materiale precum bumbac, satin, in sau mătase, oferind astfel diferite texturi și niveluri de confort. Culorile și modelele pot varia de la simple și clasice la vibrante și moderne, permitându-ți să-ți personalizezi spațiul de odihnă.

  Pernele sunt textile decorative și funcționale care adaugă confort și stil canapelei, fotoliului sau patului. Acestea pot fi umplute cu pene, fibră sintetică sau spumă memory foam și pot avea diferite dimensiuni și forme. Husa pernei poate fi confecționată din diverse materiale și poate fi schimbată pentru a adapta aspectul interiorului

  Perdelele și draperiile au un impact semnificativ asupra atmosferei și iluminării încăperilor. Ele nu doar oferă intimitate, ci și adaugă un element de design în decorul casei tale. Există o varietate de stiluri și materiale disponibile, de la perdele ușoare din voal sau mătase până la draperii groase din catifea sau bumbac, care pot fi alese în funcție de preferințele personale și nevoile de funcționalitate.

  Textilele pentru masă includ fețe de masă și șervete, care pot fi utilizate pentru a crea o atmosferă festivă sau pentru a proteja suprafața mesei de murdărie și uzură. Acestea pot fi din materiale precum bumbac, in, damasc sau poliester și pot fi ornamentate cu modele și dantelă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat mesei tale.

  Prosoapele de bucătărie sunt textile utile în bucătărie, utilizate pentru a usca vasele și mâinile. Acestea pot fi realizate din bumbac sau fibre sintetice absorbante și pot avea imprimeuri sau culori vesele, aducând astfel un strop de bucurie în activitățile zilnice din bucătărie.

 • Vopseaua decorativă este un produs utilizat pentru a adăuga culoare și stil unei varietăți de suprafețe interioare și exterioare. Aceasta este diferită de vopseaua obișnuită, deoarece oferă opțiuni de design mai variate și caracteristici speciale care permit obținerea unor efecte unice.

  Vopseaua decorativă este disponibilă într-o gamă largă de culori și texturi, inclusiv vopsele cu efecte speciale precum vopseaua metalizată, vopseaua periată, vopseaua cu efect de marmură sau vopseaua cu efect de șlefuit. Aceste vopsele pot crea aspecte deosebite, adăugând profunzime și dimensiune suprafețelor vopsite.

  De asemenea, vopseaua decorativă poate fi folosită pentru a aplica modele, dungi, imagini sau alte elemente decorative pe pereți sau alte suprafețe. Există o varietate de tehnici pe care le puteți utiliza, cum ar fi stenciling (aplicarea unui șablon pe suprafață și aplicarea vopselei prin acesta), marmorizare (crearea aspectului de marmură), șlefuit (crearea unui aspect uzat sau vechi) sau tehnici de glazurare (aplicarea mai multor straturi subțiri de vopsea pentru a crea un aspect translucid și profund).

  Pe lângă aspectul estetic, vopseaua decorativă poate avea și caracteristici funcționale suplimentare, cum ar fi rezistența la apă, rezistența la murdărie, rezistența la zgârieturi sau capacitatea de a reflecta lumina.

 • Baghetele și plintele sunt elemente de construcție utilizate în amenajarea interioară a unei locuințe sau a oricărui alt spațiu. Ele sunt folosite pentru a finisa și a înfrumuseța marginile podelelor, a peretilor sau a altor suprafețe.

  Baghetele sunt, în general, elemente lungi și subțiri, confecționate din lemn sau din materiale sintetice, cum ar fi plasticul sau poliuretanul. Acestea sunt fixate în jurul marginilor podelelor, în special acolo unde acestea întâlnesc pereții. Baghetele au multiple scopuri, printre care:

  1. Protecție: Ele oferă o barieră de protecție împotriva deteriorării marginilor podelei, prevenind astfel ciobirea sau zgârierea acesteia.
  2. Finisare: Baghetele sunt utilizate pentru a conferi un aspect finisat și elegant în îmbinarea dintre podea și perete. Ele pot fi alese în diferite forme, dimensiuni și culori, pentru a se potrivi stilului și designului interior.
  3. Acustică: Unele baghete au proprietăți acustice, contribuind la absorbția zgomotului și reducerea ecoului într-o încăpere.
  4. Ascundere cabluri: În unele cazuri, baghetele pot fi prevăzute cu canale interioare, unde pot fi ascunse cablurile electrice sau de internet, asigurând astfel o aspect mai curat și ordonat al spațiului.

  Pe de altă parte, plintele reprezintă elemente orizontale fixate în partea inferioară a peretilor, la nivelul podelei. Ele pot fi realizate din aceleași materiale ca și baghetele și au și ele mai multe funcții:

  1. Protecție: Plintele oferă protecție împotriva loviturilor și zgârieturilor la nivelul marginilor inferioare ale peretilor. Ele protejează și peretii împotriva murdăriei și umezelii care pot fi aduse de pe podea.
  2. Estetică: Plintele sunt utilizate pentru a finisa spațiul dintre podea și perete, oferindu-i un aspect complet și estetic. Ele pot fi alese în culori și forme care să se potrivească stilului și designului interior.
  3. Izolare termică: Plintele pot contribui și la izolarea termică a unei încăperi, asigurând astfel o temperatură mai constantă în interior.
  4. Ascundere cabluri: Similar cu baghetele, plintele pot fi prevăzute cu canale interioare pentru ascunderea cablurilor, menținând astfel un aspect ordonat al spațiului.

  Atât baghetele, cât și plintele sunt accesorii importante în amenajarea interioară, contribuind la aspectul general și la protecția spațiului.

 • Rozetele de polistiren sunt elemente decorative utilizate pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în designul interior al unei încăperi. Acestea sunt, în general, discuri plate, rotunde sau ovale, care sunt montate pe tavan, în jurul candelabrelor, lustrelor sau altor surse de lumină, pentru a adăuga un accent vizual plăcut și pentru a ascunde eventualele imperfecțiuni sau cabluri inestetice.

  Polistirenul este un material plastic ușor și durabil, care este adesea utilizat pentru fabricarea rozetelor datorită proprietăților sale izolante și ușurinței de prelucrare. Aceste rozete pot fi disponibile în diferite dimensiuni și modele, în funcție de preferințele individuale și de stilul de design al încăperii.

  Montarea unei rozete de polistiren este relativ simplă. Aceasta poate fi fixată pe tavan cu ajutorul unui adeziv special sau a unui adeziv pe bază de polistiren, iar apoi poate fi vopsită în culoarea dorită pentru a se potrivi cu designul interior existent.

  Pe lângă rolul decorativ, rozetele de polistiren pot avea și un scop funcțional, în special atunci când sunt utilizate împreună cu lustre sau candelabre mai grele. Ele pot ajuta la distribuirea greutății și pot oferi suport suplimentar pentru montajul acestor obiecte de iluminat.

  Rozetele de polistiren sunt o opțiune populară și accesibilă pentru a adăuga un detaliu decorativ interesant într-o încăpere. Ele pot fi utilizate într-o varietate de stiluri de design, de la clasic până la modern, și pot completa aspectul general al unei încăperi, aducând o notă de eleganță și rafinament.

 • Panourile decorative sunt elemente care adaugă un aspect estetic și personalitate unei încăperi. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi lemn, metal, sticlă sau plastic, și pot avea diverse forme și modele, în funcție de preferințele și stilul decorativ al fiecărei persoane.

  Panourile decorative pot fi utilizate în diferite spații interioare sau exterioare, cum ar fi living-uri, dormitoare, bucătării, holuri, grădini sau terase. Ele pot fi amplasate pe pereți, plafon sau chiar pe mobilier, adăugând un punct focal și o notă artistică în încăpere.

  Există o varietate mare de panouri decorative disponibile pe piață. Unele panouri pot fi pictate manual sau imprimate cu diverse modele, motive sau peisaje, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi cu orice temă sau stil decorativ. Alte panouri pot avea forme geometrice, texturi reliefate sau pot fi create prin tehnici de sculptură sau gravură.

  Un alt tip de panouri decorative sunt cele luminoase, care utilizează iluminatul pentru a crea un efect vizual impresionant. Acestea pot fi dotate cu LED-uri sau alte surse de lumină și pot fi personalizate pentru a schimba culorile sau intensitatea luminii, adăugând astfel un plus de atmosferă și eleganță în încăpere.

  Indiferent de tipul sau stilul ales, panourile decorative au capacitatea de a transforma complet aspectul unei încăperi și de a adăuga un strop de originalitate și rafinament în designul interior sau exterior al unei locuințe. Ele pot fi considerate adevărate opere de artă, care aduc viață și personalitate în mediul înconjurător.

 • Ai decis să finisezi pereții locuinței cu tapet? Atunci, vă oferim o selecție excelentă de adezivi pentru tapet, care vă vor ajuta să realizați cu succes proiectul de amenajare interioară al locuinței dvs.! Avem o gamă variată de adezivi pentru tapet disponibili în stoc. De asemenea, puteți găsi în stocul nostru adezivi pentru bordură, adezivi profesionale, adezivi pentru plută, adezivi pentru polistiren, adezivi pentru tavan fals și alte tipuri de adezivi de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. de renovare sau construcție.

 • Pluta decorativă este un obiect folosit adesea în designul interior pentru a aduce o notă naturală și rustică în spații. Este fabricată din plută naturală, care este un material ușor, elastic și durabil. Pluta este extrasă din scoarța arborelui de plută, fără a-i afecta sănătatea sau integritatea.

  Caracteristica distinctivă a plutei decorative constă în textura sa unică, formată din mici celule umplute cu aer, care îi conferă o structură moale și pufoasă. Această textură specifică face ca pluta să fie ușor de modelat și tăiat în diferite forme și dimensiuni, oferind o mare versatilitate în utilizarea sa decorativă.

  Pluta decorativă poate fi utilizată într-o varietate de moduri în amenajarea interioară. Iată câteva idei:

  1. Perete decorativ: Pluta poate fi utilizată pentru a acoperi o întreagă perete sau doar o parte din acesta, oferind un aspect rustic și cald. Poate fi utilizată în dormitoare, birouri sau chiar în sufragerii pentru a adăuga un element deosebit în designul spațiului.
  2. Panou de afișaj: Pluta este un suport excelent pentru afișarea notițelor, fotografiilor sau a altor obiecte mici. Poți crea un panou personalizat în bucătărie, birou sau în camera copiilor, pentru a adăuga o notă de creativitate și utilitate.
  3. Decor pentru mese și perne: Pluta poate fi tăiată în forme circulare sau pătrate și utilizată ca suport pentru vase, căni sau alte obiecte decorative pe mese. De asemenea, poate fi utilizată pentru a acoperi perne și a crea un aspect rustic și plăcut.
  4. Accente decorative: Pluta poate fi folosită ca un accent decorativ în diverse obiecte, cum ar fi rame foto, oglinzi sau cutii de depozitare. Poți decora ramele foto cu pluta pentru a adăuga un aspect natural și atrăgător fotografiilor tale preferate.
  5. Plante și flori: Pluta poate fi utilizată ca un suport pentru plante și flori. Poți crea o grădină verticală în interior, fixând ghivece cu plante direct pe un perete acoperit cu pluta sau poți crea aranjamente florale interesante folosind pluta ca bază.

  Pluta decorativă adaugă o notă distinctivă în designul interior, fiind versatilă și ușor de utilizat în diferite proiecte creative. Este un material durabil și ecologic, ceea ce face ca pluta să fie o opțiune excelentă pentru cei interesați de sustenabilitate și de aducerea naturii în spațiul locativ.