Filtrează după
Preț
lei lei
Contine nuante
Termen de Livrare
Dimensiune
Adeziv recomandat
Material
Filtru

Panouri riflaj

Un panou de riflaj pentru perete este o suprafață special concepută pentru a reflecta lumina într-un mod direcționat și uniform. Acesta este utilizat adesea în scopuri decorative și funcționale în diverse medii, cum ar fi săli de conferințe, studiouri de înregistrări audio, săli de clasă sau teatre.

Panoul de riflaj este de obicei fabricat din materiale cu proprietăți reflectorizante, cum ar fi sticlă acrilică, policarbonat sau aluminiu anodizat. Suprafața panoului poate fi netedă sau texturată, în funcție de designul dorit.

Datorită capacitatii sale de a reflecta lumina, panoul de riflaj ajută la îmbunătățirea iluminării ambientale într-o încăpere, deoarece direcționează lumina spre zonele dorite și minimizează reflexiile nedorite. Acesta poate crea un efect vizual plăcut și poate contribui la crearea unei atmosfere mai luminoase și mai deschise.

Pe lângă aspectul decorativ, panourile de riflaj pot fi utilizate și pentru a îmbunătăți acustica într-o încăpere. Acestea pot fi combinate cu materiale absorbante de sunet pentru a reduce ecoul și a îmbunătăți calitatea sunetului într-un spațiu.

Panourile de riflaj pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele individuale. Ele pot fi disponibile în diferite dimensiuni, forme și culori, permitându-vă să creați un design unic și să vă potriviți cu orice stil de interior.