Filtrează după
Preț
lei lei
Contine nuante
Termen de Livrare
Adeziv recomandat
Material
Disponibilitate
Diametru
Filtru

Rozete Tavan

Rozetele de polistiren sunt elemente decorative utilizate pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în designul interior al unei încăperi. Acestea sunt, în general, discuri plate, rotunde sau ovale, care sunt montate pe tavan, în jurul candelabrelor, lustrelor sau altor surse de lumină, pentru a adăuga un accent vizual plăcut și pentru a ascunde eventualele imperfecțiuni sau cabluri inestetice.

Polistirenul este un material plastic ușor și durabil, care este adesea utilizat pentru fabricarea rozetelor datorită proprietăților sale izolante și ușurinței de prelucrare. Aceste rozete pot fi disponibile în diferite dimensiuni și modele, în funcție de preferințele individuale și de stilul de design al încăperii.

Montarea unei rozete de polistiren este relativ simplă. Aceasta poate fi fixată pe tavan cu ajutorul unui adeziv special sau a unui adeziv pe bază de polistiren, iar apoi poate fi vopsită în culoarea dorită pentru a se potrivi cu designul interior existent.

Pe lângă rolul decorativ, rozetele de polistiren pot avea și un scop funcțional, în special atunci când sunt utilizate împreună cu lustre sau candelabre mai grele. Ele pot ajuta la distribuirea greutății și pot oferi suport suplimentar pentru montajul acestor obiecte de iluminat.

Rozetele de polistiren sunt o opțiune populară și accesibilă pentru a adăuga un detaliu decorativ interesant într-o încăpere. Ele pot fi utilizate într-o varietate de stiluri de design, de la clasic până la modern, și pot completa aspectul general al unei încăperi, aducând o notă de eleganță și rafinament.