Filtrează după
Preț
lei lei
Categorii
Contine nuante
Termen de Livrare
Dimensiune
Lavabilitate
Material
Disponibilitate
Aplicare
Filtru

Stickere

 • Stickele decorative sunt elemente autocolante utilizate pentru a decora diferite suprafețe, cum ar fi pereți, mobilier, oglinzi, ferestre, laptopuri sau alte obiecte. Acestea vin într-o varietate de forme, dimensiuni, culori și modele, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a personaliza și transforma aspectul unui spațiu.

  Stickele decorative pot fi confecționate din diferite materiale, cum ar fi vinilul, hârtia sau alte materiale sintetice, care le conferă durabilitate și rezistență la apă și murdărie. Ele pot fi ușor aplicate pe suprafețe netede și curate, de obicei prin îndepărtarea unui strat protector de pe partea adezivă și plasarea lor pe suprafața dorită. Ele pot fi, de asemenea, ușor de îndepărtat fără a lăsa urme sau a deteriora suprafața, ceea ce le face opțiuni temporare și reversibile pentru decorarea spațiilor.

  Stickele decorative pot prezenta o gamă largă de modele și teme, de la flori și plante, animale și personaje de desene animate, până la citate motivante, modele abstracte sau modele geometrice. Ele pot fi folosite pentru a adăuga un strop de culoare, a crea un focalizator într-un spațiu sau a transmite un mesaj sau o temă specifică.

  Avantajele utilizării stickerelor decorative includ ușurința de aplicare și îndepărtare, versatilitatea în a putea fi utilizate în diferite spații și pe diferite suprafețe, precum și posibilitatea de a le schimba în mod regulat pentru a revigora aspectul unui spațiu. Ele sunt o modalitate accesibilă și creativă de a aduce o notă personală într-un spațiu, fiind folosite în mod frecvent în design interior, în camere de copii, birouri sau spații comerciale pentru a adăuga un plus de stil și individualitate.

 • Stickele copii sunt autocolante decorative concepute special pentru a aduce bucurie și magie în camera celor mici. Acestea sunt disponibile într-o varietate largă de forme, culori vibrante și personaje îndrăgite din desene animate, cărți sau povești populare. Cu ajutorul stickelelor copii, poți transforma rapid și ușor orice spațiu într-un loc ludic și creativ. Aceste autocolante pot fi aplicate pe pereți, mobilier, uși, geamuri sau alte suprafețe netede, oferindu-le celor mici o modalitate interactivă de a-și personaliza propriul lor sanctuar. Cu personajele preferate alături, copiii pot explora imaginația și pot crea propriile scenarii de joacă. Stickelele copii sunt durabile, rezistente la apă și ușor de curățat, fiind ideale pentru a aduce o notă de veselie și povestește în camerele copiilor. Aceste decorațiuni stimulează creativitatea, dezvoltă abilitățile artistice și promovează un mediu plin de distracție și inspirație pentru cei mici.

 • Stickerele pentru bucătărie sunt elemente decorative sub formă de autocolante care pot fi aplicate pe pereții, mobilierul sau alte suprafețe din bucătărie. Acestea pot adăuga un plus de culoare și personalitate în spațiul bucătăriei, transformând-o într-un loc plăcut și atrăgător.

  Stickerele pentru bucătărie pot avea diverse modele și tematici, adaptate pentru a se potrivi diferitelor stiluri de design interior. Ele pot reprezenta imagini cu alimente, fructe, legume, condimente sau ustensile de bucătărie, adăugând un aspect tematic specific bucătăriei.

  De asemenea, aceste stickere pot fi realizate în diverse culori și dimensiuni, permițând astfel personalizarea în funcție de preferințele individuale și de dimensiunea suprafeței pe care urmează să fie aplicate. Ele pot fi, de asemenea, ușor de aplicat și de îndepărtat, fără a lăsa reziduuri sau a deteriora suprafața pe care au fost aplicate.

  Pe lângă rolul estetic, stickerele pentru bucătărie pot fi și funcționale. Ele pot conține etichete sau instrucțiuni utile, precum rețete, măsurători sau sfaturi practice referitoare la gătit. Astfel, acestea pot fi și un instrument util în organizarea și facilitarea activităților din bucătărie.

Stickerele sunt mici obiecte adezive, de obicei realizate din hârtie, plastic sau alte materiale flexibile. Acestea sunt imprimate sau decupate în diverse forme și modele și pot fi utilizate pentru a decora diferite obiecte sau suprafețe.

Stickerele pot avea diverse scopuri și utilizări. Ele pot fi utilizate în scopuri decorative, adăugând un element de culoare și design la diferite obiecte, cum ar fi telefoane mobile, laptopuri, mașini, biciclete, rame foto sau chiar peretele unei camere. De asemenea, pot fi folosite în scopuri practice, pentru a identifica și eticheta diverse obiecte sau pentru a transmite informații specifice, cum ar fi adrese sau instrucțiuni de utilizare.

Un alt aspect interesant al stickerelelor este că pot fi personalizate. Acestea pot fi create cu texte sau imagini specifice, în funcție de preferințele sau cerințele individuale ale utilizatorului. De exemplu, pot fi realizate stickere personalizate pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau petreceri, cu numele cuplului sau data evenimentului.

Stickerele pot fi fabricate în diferite dimensiuni și forme, de la mici și discrete, până la mai mari și mai opulente. Ele pot avea aderență permanentă sau temporară, ceea ce înseamnă că pot fi îndepărtate fără a lăsa urme sau pot fi utilizate pe termen lung.