Filtrează după
Preț
lei lei
Categorii
Contine nuante
Termen de Livrare
Dimensiune
Material
Disponibilitate
Filtru

Textile pentru casa

 • Fetele de masă sunt accesorii decorative folosite în principal pentru a acoperi și împodobi mesele în diferite evenimente, cum ar fi petreceri, mese festive, nunți sau alte ocazii speciale. Ele sunt create în diferite forme, dimensiuni, materiale și culori pentru a se potrivi stilului și atmosferei evenimentului.

  De obicei, fetele de masă sunt confecționate din materiale precum bumbac, poliester, satin, dantelă sau mătase artificială. Acestea pot fi disponibile într-o varietate de modele, inclusiv cu imprimeuri, broderii sau ornamente aplicate. Există fete de masă cu designuri simple și elegante, precum și variante mai elaborate, bogat decorate.

  Rolul principal al fetelor de masă este de a proteja suprafața mesei de pete, zgârieturi sau alte daune. Ele oferă o barieră între obiectele așezate pe masă și suprafața acesteia. În plus, fetele de masă adaugă un aspect estetic plăcut, contribuind la decorarea și stilizarea generală a evenimentului.

  Fetele de masă pot fi alese în funcție de tematica evenimentului sau de paleta de culori dorită. Acestea pot fi asortate cu năframe, șervetele, huse pentru scaune sau alte elemente decorative de pe masă. Ele pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, adăugând o notă de eleganță și rafinament evenimentului.

  Pe lângă rolul lor estetic și de protecție, fetele de masă pot adăuga și un element de confort pentru invitați. Materialele moi și plăcute la atingere pot crea o atmosferă mai intimă și primitoare.

 • Păturile sunt articole de îmbrăcăminte sau textile folosite pentru a acoperi și a înfășura corpul în scopul de a oferi căldură și confort. Ele sunt confecționate din materiale moi și pufoase, cum ar fi lâna, bumbacul, poliesterul sau amestecuri de acestea. Păturile pot fi găsite într-o varietate de dimensiuni, culori, texturi și grosimi, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărei persoane.

  Păturile tradiționale, cum ar fi cele din lână, sunt apreciate pentru că oferă o izolație termică excelentă, reținând căldura corpului și păstrându-l în timpul iernii sau într-un mediu răcoros. Acestea pot avea un aspect rustic și o textură naturală.

  În contrast, păturile din bumbac sunt ușoare, moi și respirabile. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în timpul sezonului cald sau în zone cu climă mai caldă. Păturile din bumbac pot varia în ceea ce privește densitatea și finisajul, de la cele subțiri și cu țesătură deschisă, perfecte pentru utilizare în aer liber, până la cele mai groase și cu țesătură strânsă, potrivite pentru un somn răcoros și confortabil.

  Păturile din poliester sunt adesea rezistente la umezeală și pot fi mai ușor de întreținut. Acestea pot avea, de asemenea, o varietate de texturi, de la cele moi și pufoase la cele mai subțiri și mai ușoare, ideale pentru călătorii sau utilizarea în timpul călătoriilor.

  Indiferent de materialul din care sunt confecționate, păturile sunt adesea decorate cu modele, imprimeuri sau culori vibrante, pentru a adăuga un element estetic și pentru a se potrivi cu stilul de design al camerei sau al mobilierului. Ele pot fi, de asemenea, dotate cu margini finisate, franjuri sau cusături decorative pentru a oferi un aspect mai elegant și mai rafinat.

 • Lenjeriile sunt seturi de textile folosite pentru a acoperi și a decora paturile și pernele. Ele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele, potrivindu-se diferitelor dimensiuni de paturi, de la single și double până la king size.

  Lenjeriile sunt de obicei alcătuite din două sau mai multe piese, incluzând o cearsafă de pat și una sau două fețe de pernă, în funcție de dimensiunea setului. Acestea sunt fabricate din materiale moi și confortabile, cum ar fi bumbacul, satinul sau microfibra, oferind o senzație plăcută la atingere și asigurând un somn confortabil.

  Există o gamă variată de modele și culori disponibile pentru lenjerii, care se potrivesc diferitelor stiluri și preferințe de design interior. Ele pot avea modele simple, cum ar fi dungi sau carouri, sau pot prezenta imprimeuri și desene complexe, cum ar fi flori, motive geometrice sau personaje animate pentru copii.

  Lenjeriile sunt adesea decorate cu cusături și finisaje de calitate, precum dantelă, broderie sau aplicații decorative, pentru a le conferi un aspect elegant și rafinat. Ele sunt ușor de întreținut, putând fi spălate în mașina de spălat și călcate pentru a menține un aspect proaspăt și curat.

 • Pernelor și pilotelor sunt accesorii comune pentru dormit, utilizate pentru a spori confortul și sprijinul în timpul somnului. Iată o descriere generală a acestor elemente:

  Pernele: Pernele sunt obiecte moi, de obicei dreptunghiulare sau pătrate, care sunt plasate sub cap și gât în timpul somnului. Acestea sunt create pentru a oferi suport și confort pentru zona capului și a gâtului. Pernele pot fi umplute cu diferite materiale, cum ar fi puf, pene, spumă de memorie sau materiale sintetice.

  Materialele de umplutură pot afecta nivelul de susținere și de moliciune al pernei. De exemplu, pernele umplute cu spumă de memorie oferă o senzație de confort și susținere personalizată, deoarece acestea se mulează pe forma capului și a gâtului. Pe de altă parte, pernele umplute cu puf sau pene pot fi mai moi și mai pufoase, oferind o senzație de relaxare.

  Piloții: Piloții, cunoscuți și sub denumirea de plapumi sau saci de dormit, sunt piese de lenjerie de pat care acoperă întregul corp în timpul somnului. Aceștia sunt confecționați din materiale moi și izolante termic, cum ar fi bumbacul, poliesterul sau amestecuri de fibre sintetice.

  Piloții pot fi utilizați pentru a menține căldura corpului în timpul nopții și pentru a oferi o senzație de confort și relaxare. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, cum ar fi single, double sau king size, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorilor.

  Uneori, pernele și piloții vin în seturi coordonate, creând un ansamblu uniform și estetic pentru pat. Aceste seturi pot fi disponibile în diferite modele, culori și designuri, pentru a se potrivi cu stilul și decorul camerei de dormit.

 • Husele de pernă sunt accesorii textile create special pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul pernelor. Ele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi bumbacul, poliesterul, mătasea sau alte țesături moi și confortabile.

  Husele de pernă sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de perne. Ele pot avea dimensiuni standardizate pentru perne de dormit, perne decorative sau perne de corp. Husele de pernă pot fi concepute ca o față singură sau pot avea un sistem de închidere cu fermoar, nasturi sau șnururi pentru a păstra perna în interiorul lor.

  Oferind o protecție suplimentară, husele de pernă ajută la menținerea igienei pernelor. Ele protejează pernele de murdărie, pete, transpirație și acarieni și pot fi ușor de îndepărtat și spălate, astfel încât să se mențină curate și proaspete.

  Husele de pernă nu sunt doar funcționale, ci și un element decorativ important în designul interior. Ele pot fi disponibile într-o gamă variată de culori, modele și texturi, pentru a se potrivi cu stilul și tema camerei. Husele de pernă decorative pot adăuga un strop de personalitate și stil într-un decor, putând fi alese pentru a completa sau contrasta cu alte elemente de design din cameră.

  De asemenea, husele de pernă pot oferi confort suplimentar. Materialele moi și plăcute la atingere, cum ar fi bumbacul sau mătasea, pot adăuga o senzație de lux și pot îmbunătăți experiența de odihnă. Unele huse de pernă pot avea chiar și caracteristici suplimentare, precum umplutură suplimentară sau proprietăți termoreglabile, pentru a se adapta preferințelor individuale.

 • Husele de pat sunt articole textile speciale create pentru a acoperi și proteja patul. Acestea au diverse funcții și pot avea diferite stiluri și designuri în funcție de preferințele individuale ale utilizatorilor.

  Dimensiune și material: Husele de pat sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu diverse tipuri de paturi, cum ar fi single, double, queen sau king size. Materialul folosit poate varia, de la bumbac și poliester până la mătase sau alte fibre sintetice. Alegerea materialului depinde de preferințe personale și de nivelul de confort dorit.

  Culoare și design: Huselele de pat pot fi găsite într-o gamă variată de culori și modele pentru a se potrivi cu decorul camerei sau cu tematica preferată. Acestea pot fi simple, uni sau pot avea modele, imprimeuri sau broderii decorative. Există opțiuni pentru toate gusturile și stilurile de interior.

  Funcții suplimentare: Pe lângă aspectul estetic, huselele de pat pot avea și funcții suplimentare. De exemplu, anumite huse pot avea fermoare sau benzi elastice pentru a se fixa mai bine pe pat. Altele pot fi impermeabile, rezistente la pete sau pot oferi protecție împotriva alergenilor sau insectelor.

  Îngrijire și întreținere: Majoritatea huselelor de pat sunt ușor de curățat și de întreținut. Ele pot fi spălate în mașina de spălat, de obicei, conform instrucțiunilor de pe etichetă. Este important să se respecte instrucțiunile de îngrijire pentru a menține calitatea și aspectul husei de pat pe termen lung.

 • Cuverturile de pat sunt articole textile concepute pentru a acoperi suprafața patului, oferind confort, caldură și protecție. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni de pat și preferințelor estetice.

  Cuverturile de pat sunt fabricate din diferite materiale, inclusiv bumbac, poliester, polar, lână și amestecuri de materiale. Fiecare material are caracteristici specifice, cum ar fi rezistență la uzură, respirabilitate, capacitate de reglare a temperaturii și aspect estetic.

  Acestea pot fi simple, cu un singur strat de material, sau pot avea un strat suplimentar, oferind un nivel suplimentar de căldură și confort. Cuverturile groase, călduroase sunt potrivite pentru sezonul rece, în timp ce cuverturile mai subțiri și ușoare sunt ideale pentru sezonul cald.

  Cuverturile de pat pot avea modele și culori variate, inclusiv imprimeuri, dungi, carouri sau design-uri decorative. Ele sunt concepute pentru a se potrivi cu stilul general al camerei și pot fi utilizate și ca elemente decorative.

  Un alt aspect important al cuverturilor de pat este dimensiunea. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, cum ar fi single, double, queen și king, pentru a se potrivi cu dimensiunea patului. De asemenea, pot fi disponibile și în dimensiuni personalizate pentru a satisface cerințele individuale.

  Cuverturile de pat pot fi utilizate pentru a adăuga un plus de căldură în timpul somnului, pentru a proteja patul de murdărie și uzură sau pentru a aduce un element de design în camera dumneavoastră. Sunt ușor de curățat și întreținut, deoarece majoritatea cuverturilor pot fi spălate la mașină.

Textilele pentru casă sunt articole care adaugă confort, stil și funcționalitate în diferite camere ale locuinței tale. Acestea includ o varietate de produse, cum ar fi cearșafuri, lenjerii de pat, perne, pilote, perdele, draperii, fețe de masă, prosoape de bucătărie și multe altele. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, culori, modele și dimensiuni, pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor fiecărei persoane.

Lenjeriile de pat sunt textile esențiale pentru dormitor. Acestea includ cearșafuri, față de pernă și față de pilotă. Ele pot fi realizate din materiale precum bumbac, satin, in sau mătase, oferind astfel diferite texturi și niveluri de confort. Culorile și modelele pot varia de la simple și clasice la vibrante și moderne, permitându-ți să-ți personalizezi spațiul de odihnă.

Pernele sunt textile decorative și funcționale care adaugă confort și stil canapelei, fotoliului sau patului. Acestea pot fi umplute cu pene, fibră sintetică sau spumă memory foam și pot avea diferite dimensiuni și forme. Husa pernei poate fi confecționată din diverse materiale și poate fi schimbată pentru a adapta aspectul interiorului

Perdelele și draperiile au un impact semnificativ asupra atmosferei și iluminării încăperilor. Ele nu doar oferă intimitate, ci și adaugă un element de design în decorul casei tale. Există o varietate de stiluri și materiale disponibile, de la perdele ușoare din voal sau mătase până la draperii groase din catifea sau bumbac, care pot fi alese în funcție de preferințele personale și nevoile de funcționalitate.

Textilele pentru masă includ fețe de masă și șervete, care pot fi utilizate pentru a crea o atmosferă festivă sau pentru a proteja suprafața mesei de murdărie și uzură. Acestea pot fi din materiale precum bumbac, in, damasc sau poliester și pot fi ornamentate cu modele și dantelă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat mesei tale.

Prosoapele de bucătărie sunt textile utile în bucătărie, utilizate pentru a usca vasele și mâinile. Acestea pot fi realizate din bumbac sau fibre sintetice absorbante și pot avea imprimeuri sau culori vesele, aducând astfel un strop de bucurie în activitățile zilnice din bucătărie.