Despre noi

TAPETMANIA s-a infiintat la finalul anului 2008, fiind visul unei persoane care a avut o dorinta interioara arzatoare de a se ocupa de ceva ce sa-i ofere satisfactia unei munci facute cu daruinta si deplina placere.
 
Cu multa munca si efort depus, pe parcursul anilor a devenit o afacere familiara prin intermediul careia o serie de persoane incearca sa-si satisfaca chiar si cele mai indraznete dorinte de decorare ale clientilor.
 
Magazinul sta la dispozitia tuturor clientilor care doresc sa schimbe sau sa reimprospateze atmosfera spatiilor in care isi traiesc viata de zi cu zi.
 
Paleta de produse si servicii este atat de bogata, incat TAPETMANIA a devenit magazinul cu cea mai bogata oferta de tapet din tot judetul BIHOR, iar din 2013 o marca inregistrata si recunoscuta pe plan national. Magazinul detine sute de modele pe stoc incepand chiar de la 40 – 50 Lei / rola de 5mp, cat si mii de modele in cataloage din peste 20 de branduri de tapet dintre cele mai veritabile din Europa.
 
La magazin mai gasiti pe stoc si borduri de tapet, autocolante, fototapet, stickere creative, baghete si rozete din polistiren, panouri decorative, tablouri, iar la comanda aducem perdele, draperii, rulouri, storuri romane, galerii metalice si din lemn, jaluze verticale si orizontale.
 
In cazul in care tapetul se foloseste in scopuri decorative, doar pe un singur perete, pentru restul camerei vi se prepara vopseaua lavabila pe loc, in functie de nuantele tapetului ales de Dvs.
 
Toate aceste produse va sunt oferite intr-un ambient placut, unde personalul calificat si amabil va ajuta sa faceti cea mai buna alegere, pe gustul si stilul dvs.
 
Deasemenea, la cerere vi se ofera servicii de design, montaj, masuratori, atat pentru tapet cat si pentru perdele si galerii.
 
Scopul principal al acestei afaceri va fi îndeplinit doar prin intermediul miilor de clienti multumiti, deserviti de catre un personal motivat care este mandru sa lucreze pentru o asemenea companie.