Plata produselor - Tapetmania

a) Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.tapetmania.ro includ T.V.A. 19% conform legislatiei in vigoare.
b) Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
c) Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele vandute de TAPETMANIA, cu exceptia produselor vandute de partenerii TAPETMANIA, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
d) Ramburs - la livrare

e) Ordin de Plata

f) Online prin card bancar

1. RAMBURS LA LIVRARE
O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care firma de curierat va livreaza produsele comandate veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata in momentul confirmarii comenzii de catre unul din operatorii nostri si care va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa.

2. ORDIN DE PLATA
Se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. JULIAMON S.R.L. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos. Nume firma S.C. JULIAMON S.R.L Cont RON RO56BRTL00501202M37921, deschis la Banca Transilvania sucursala Oradea. Cod unic de inregistrare 24619005

3. ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
 
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!